OLFLO

Atelier-Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

& groei

 

Tilburgseweg 223

4817 BD Breda

076-5659330

info@olflo.com

Irene van der Wolf (1962, getrouwd, 2 kinderen)
Al vanaf kind heb ik me sterk verbonden met het creÎren, het laten ontstaan van beelden. Ik ervaar hierin heel veel plezier en wijsheid. Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie in de richting textiel en fotografie. Tevens ben ik eerste-graads docent beeldend, en gestaltart-therapeut.

 

Een beeldend proces en gestaltmatig werken liggen heel dicht bij elkaar. Door middel van mijn beelden zie ik waar ik ben. Door middel van mijn beelden ontmoet ik mezelf.

 

Gé Floris (1963, getrouwd, 2 kinderen)
Het fascineert me te zien hoe mensen hun dagelijkse leven verbinden met hun spiritualiteit, bewust of onbewust. Ik stap regelmatig tussen twee holistische benaderingen, die van de gestalt en die van de yoga. Dit is een verrijkende ervaring en doet me beseffen hoe waardevol en uniek elk mens is.


Ik ben gestaltart-therapeut (‘De Pit’, Breda), yogaleraar (oa. Lifefoundation, Mansukh Patel, Anita Goswami e.a.), opleider en supervisor. Overig: psychopathologie/ DSM-IV, familieopstellingen, groepsdynamica, voice-dialoque, esoterie. Ik ben gespecialiseerd in lichaamsgericht werk in combinatie met andere creatieve vormen. Ik werk individueel, met paren, en groepen.


Beide opleiders/ therapeuten zijn aangesloten bij de SBGA

 

 

irene-en-geert-jan