OLFLO

Atelier-Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

& groei

 

Tilburgseweg 223

4817 BD Breda

076-5659330

info@olflo.com

Vergoeding van consulten en groepen bij OLFLO
Alle vormen van gestalt-art therapie worden onbeperkt vergoed via SBGA.nl. Dus zowel individuele- relatie- als groepstherapie (NB: de regeling geldt dus ook voor de groep 'Bron van Wijsheid'). Volg voor de basistarieven deze link: tarieven
De vergoeding geldt niet voor het aanmeldingsgesprek (eenmalig 75 euro) en opleidingskosten (1750 - 2975 euro per jaar) voor de Gestalt-Art Therapie opleiding (kernprogramma*). De vergoeding geldt ook niet voor de beeldende jaargroepen en de yogagroepen en eventuele andere activiteiten, tenzij anders is aangegeven. En de vergoeding geldt ook niet bij declaratie op eigen bedrijf.

*Kijk op www.gestalt-art.org voor de exacte kosten

Vergoeding door werkgevers of uitkerende instellingen
In veel gevallen blijkt dat werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn kosten voor opleiding of therapie te vergoeden. Dit doen zij in het kader van preventie of verkorting van ziekteverzuim of in het kader van professionalisering. Werkgevers zijn verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben daar doorgaans ook een budget voor.

CRKBO-erkenning
OLFLO is als opleidingsinstituut geregistreerd bij het CRKBO. Dit betekent dat de kwaliteit van het aanbod is gewaarborgd. Opleiding en supervisie bij OLFLO is vrijgesteld van BTW.

Lidmaatschappen en AGB-codes
SCAG (Stichting voor Complementaire en Alternatieve geneeswijzen)
SBGA (Stichting Bevordering Gestalt-Art)
AGB-code praktijk: 90(0)10152

AGB-code G. Floris: 90031208
AGB-code I. van der Wolf: 90031159
KvK nummer: 20099560


Beroepscode
Leden van de SBGA verplichten zich te houden aan de wettelijke ethische beroepscodes. De klachtenprocedure is bij ons verkrijgbaar.

Klachtenregeling
Klik hier voor onze klachtenregeling.
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyregeling.
Algemene voorwaarden opleidings- en cursusactiviteiten
Klik hier voor deze voorwaarden