OLFLO

Atelier-Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

& groei

 

Tilburgseweg 223

4817 BD Breda

076-5659330

info@olflo.com

Gestalt-Art therapeut: wat een prachtig vak! Lees via deze link: 'Gestalt-Art therapeut: wat een prachtig vak'

Vervulling in je leven vinden, realiseren wat jij wilt heeft in belangrijke mate te maken met zingeving. Hoe geef je je leven zin? Wat is in de grond eigenlijk gezond en ziek? Wat is zelfrealisatie? Wat is ‘hier & nu’? Wat is groeizaam contact? Wat is ontplooien? Zijn er verbindingen tussen lichaam, geest en manifest worden in de wereld? Wat is wereld-ik en wezen-ik? Hoe zet je beelden in ter bevordering van groei? Wat is de betekenis van je dromen?

In onze gestalt-art opleiding gaan theorie, ervaren en art hand in hand. Je leert levensprocessen te begeleiden en te ondersteunen. Je leert jouw beeldentaal en die van anderen te lezen en groeizaam in te zetten. Dit zijn een paar voorbeelden van de rijkdom die gestalt te bieden heeft.

Gestalt-art therapeuten werken in zelfstandige praktijken of in banen in de zorgsector, personeelszaken, of als manager. Gestalt is uitstekend toe te passen in organisaties, zowel op individueel niveau (bijvoorbeeld coaching), als op groepsniveau (bijvoorbeeld cultuurverandering).

Alle informatie vind je op www.gestalt-art.org

 

manadala5